Conclusions

Hem pogut comprovar que no anàvem tant equivocats la hipòtesi que vam fer anteriorment referint-se de com creiem que era la tecnologia de abans.

Vam dir que els nostres avis, quan eren joves, segurament no tenien tantes comoditats com les que tenim ara, i després de fer les entrevistes hem pogut comprovar que en gran part era cert, no hi havia tants aparells electrònics, no hi havia tantes fàbriques industrials i la gent treballava més als camps. Gràcies a les entrevistes, ens han explicat com es vivia durant el franquisme, una època dura i també com eren les escoles. Aquestes estaven dividides segons el gènere, nois i noies per separat.

Fent referència a la hipòtesis de com vivien els nostres pares, és bastant cert que aquella època (anys 70) van començar a comercialitzar-se més aparells electrònics (telèfons, rentadores, etc…). També a les entrevistes vam poder veure que la seva infància és més semblant a la nostra en quant a escola i vides socials.

En la actualitat, estem vivint molts canvis que van molt de pressa. Ens imaginem que en un futur la tecnologia estarà a totes parts de les nostres vides i serà una part de nosaltres, confiem en que farà un bé i millorarà la societat. També estaria bé que hi hagués igualtat i respecte entre tothom.

Una cosa que ens va sorprendre bastant va ser que els avis anaven a l’escola per sexes separat, ara sembla molt estrany però abans era així. És una dada curiosa i a més es pot veure com tot ha evolucionat en menys de un segle i quin canvi i ha hagut a la societat.

Al principi d’aquest projecte, no teniem les idees clares i no sabiem per on començar, ja que era una activitat diferents de les que habitualment fem. Al tenir aquest problema, vam consultar a la professora per que ens ajudes a solucionar-ho. Ens va donar idees sobre com va ser l’evolució de la tecnologia, l’entrevista als avis i també com organitzar la pàgina web. 

A la setmana següent ens hi vam posar, i des d’aquell moment, hem seguit amb el mateix ritme fins acabar el projecte. Estem molt contents de el resultat final, esperem que us hagi agradat i hagueu après moltes coses. Nosaltres ja sabem bastant sobre la revolució industrial! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *